Opgave hijsen najaar 2017 en voorjaar 201812-09-2017

Auteur: Addie van Geel

Geacht lid,

 

Het is alweer zover en alhoewel er nog diverse evenementen en activiteiten de komende maanden zullen plaats vinden, wordt met dit bericht al aandacht gevraagd voor het einde van het vaarseizoen en wel in het bijzonder voor het hijsen van de boten.

 

Het hijsen van de boten.

Met het hijsen van de boten bedoelen we:

- het plaatsen van de bokken en trailers op zaterdag 21 oktober 2017

- het uit het water hijsen van de boten op zaterdag 28 oktober en 4 november 2017

- en het in het water hijsen van de boten op een nader bekend te maken zaterdag in het voorjaar 2018.

 

Het hijsen van de boten betekent elk jaar weer een enorme organisatie van registratie, planning en uitvoering.  

Dit jaar kunt u uw verzoek om uw boot te hijsen kenbaar maken door dit formulier Opdrachtformulier Hijsen Najaar 2017 en Voorjaar 2018 aan te klikken, online in te vullen en in te sturen. 

Voor de winterstalling op de wal zijn in beginsel maximaal 80 plaatsen beschikbaar. Wilt u hiervoor in aanmerking komen dan moet u voor 1 oktober het opdrachtformulier insturen. Kunnen wij u geen winterstalling aanbieden, dan wordt u daarover geïnformeerd en dient u zelf voor winterstalling elders zorg te dragen.

 

Als u een ligplaats in onze haven heeft en niet gehesen wilt worden moet u toch het formulier invullen en dit onder bijzonderheden vermelden.

 

Ook voor winterstalling in het water zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wilt u hiervoor in aanmerking komen dan dient u dit voor 1 oktober bij voorkeur per email kenbaar te maken bij de Havencommissaris.

 

Beschikt u niet over de mogelijkheid om dit opdrachtformulier on-line in te vullen, neem dan contact met ons op over een alternatieve opgave.

 

Alvast dank voor uw medewerking.

Namens de Hijscommissie

 

WV de Maaskant

Terug   Deel deze pagina via facebook Deel deze pagina via Twitter Deel deze pagina via LinkedIn